Филтри

Категории

За бебето и детето

Ето защо децата имат нужда от домашни любимци (снимки)

Дата: 04 Сеп 2016

Бебетата и малките деца са достатъчно сладки, но когато имат и очарователни домашни любимци, тяхната привлекателност става още по-голяма.

Прочети още →

Редът на раждане на детето определя неговите личностни черти

Дата: 04 Сеп 2016

Редът на раждане на детето в семейството  има силно влияние какъв тип човек ще стане. Някой детски психолози опровергават тези факти, но има много изследвания, които ги доказват.

Прочети още →

Шест начина да развеселите детето, когато е болно

Дата: 11 Авг 2016

Малките деца боледуват доста често, тъй като те са подтливи към настинки и други болести. Техният организъм все още не е толкова силен и е възможно да се разболеят от най-малкото изпотяване. 

Прочети още →

Какви са най-големите рискове в дома за детето и как да обезопасите жилището си

Дата: 09 Авг 2016

Не чакайте до настъпване на инцидент, преди да помислите за безопасността във вашето жилище. С внимателно планиране и малко оборудване, ще бъдете подготвени, когато бебето ви се роди и започне да изследва всяка част от къщата.

Прочети още →

Как да научите детето си на дисциплина - съвети

Дата: 05 Авг 2016

За много майки раздаването на ефективна дисциплина е една от най-трудните и най-разочароващи задачи на родителството, един безкраен тест, който не могат да разрешат. 

Прочети още →

13 забавни факти за бебето и детето

Дата: 01 Авг 2016

Преди да станете родители, със сигурност сте се информирали добре за фактите около живота на бебетата. Ние все пак решихме да ви запознаем с 13 от най-интересните и забавни неща за децата в първите месеци и години след раждането им.

Прочети още →

8 невероятни истории на бременни жени, на които няма да повярвате, че са истина

Дата: 27 Юли 2016

В тези невероятни истории на бременни жени ще се запознаете с такива, които раждат на нетипични места като в самолет и на улицата, както и такива, дори не са предполагали, че са бременни.

Прочети още →

Майките-рекордьорки по брой раждания – възможно ли е една жена да роди 69 деца?

Дата: 24 Юли 2016

Жителка на Русия забременяла цели 27 пъти, в резултат на което е родила  общо 69 деца.

Прочети още →

Всичко за храненето на бебето през първата година

Дата: 22 Юли 2016

Какво трябва да яде бебето: Единствено кърма или мляко на прах.  Консултирайте се с вашия лекар, ако бебето ви има алергични или чувствителни реакции, тъй като те може да са в резултат на нещо, което се съдържа в купуваното от вас мляко на прах

Прочети още →

Петте най-подходящи игри за бебета

Дата: 19 Юли 2016

Когато бебето е малко, светът за него е необятно море от нови сетивни преживявания. Най-добрите игри за развитие предвиждат начини за вашето дете да проучи средата безопасно.

Прочети още →
«1 2»Страница 1 от 2

Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 3 рабoтни дни като цената за доставка до офис на еконт е - 4лв, а до точен адрес - 5лв. При поръчка над 50лв. получавате безплатна доставка! 

Гарантираме пълна дискретност при поръчка и доставка на желан от вас продукт или билкова смес!

Върни До Горе